در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از سال 89تا 92 بدون کارت پایان خدمت

و از سال 93 تا 96 با کارت پایان خدمت روی ماشین کسی کار کردم حالا میتوانم ادعای سابقه کنم و سوابق بیمه ام لحاظ شود؟ چه مدارکی باید ارائه دهم؟ خود آن شخص موافقت کرده
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

با سلام

باید به عرض رساند بیمه تامین اجتماعی چون برای شخص ثالث یعنی سازمان تامین اجتماعی تعهد ایجاد می کند، نماینده سازمان باید آن را بپذیرد. پس باید بدانید که کارفرما باید در صورت قبولی به شما گواهی سابقه کار و فیش حقوقی و قرارداد آن ایام را بدهد. ضمناً شما حتما باید از کارفرمای خود در اداره کار بابت حق بیمه موضوع ماده 148 قانون کار طرح دعوی کنید. باید بدانید نماینده سازمان تامین اجتماعی در جلسه شرکت کرده و اظهارات طرفین را بررسی می کند. ضمناً جریمه سنگینی علاوه بر حق بیمه در انتظار کارفرماست البته احتمال تقسیط برای ایشان وجود دارد.

در صورت نیاز به مشاوره پیرامون پرونده خود می توانید با از خدمات مشاوره ای قانون کار و تامین اجتماعی بیدبرگ استفاده فرمایید.