در بیمه بیکاری توسط (380 امتیاز)
سلام

کارفرما بیمه را رد نکرده و حالا به دلیل کرونا اخراج شدم آیا می تونم از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
بیدبرگی عزیز با سلام

در صورتی که کارفرما ارسال لیست بیمه برای شما نکرده باشد، باید در اداره کار مربوط به محل کارتان دادخواست بدهید با موضوع حق بیمه. ضمناً اگر قرارداد کار دارید و حین قرارداد اخراج شده اید حق بازگشت به کار دارید که راه حل آن هم دادخواست در اداره کار است. ضمناً اگر قرارداد شما شفاهی بوده و بیش از یکسال کار کرده اید باز هم حق بازگشت به کار خواهید داشت

در صورت نیاز به مشورت های تکمیلی و مفصل تر می توانید از مشاوره تلفنی بیدبرگ بهره مند شوید.