در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
با درود

با عنایت به این که اکثر موتور سواران اقدام به رانندگی بدون گواهینامه موتور سیکلت می کنند و تعداد کمی از آن ها دارای بیمه نامه شخص ثالث می باشند، در صورت وقوع خسارت آیا بیمه به زیان دیدگان خسارت پرداخت می کند یا خسارت مستقیما بر عهده راکب موتور می باشد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

پرداخت خسارت به زیاندیدگان به داشتن و یانداستن گواهبنامه ارتباطی نداره . خسارت توسط بیمه گر یا صندوق باید بدون اخذ تضمین پرداخت بشه و بعدا نسبت به دریافت تمام یا بخشی از خسارت پرداختی حق مراجعه به مقصر بدون گواهینامه را دارند