در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

حقوق فروردین 99 باید مثل هرسال از پنجم محاسبه شود

یا  از  زمانیکه دولت دوباره دستور بازگشای کسب و کار هارا میده مثلا پانزدهم یا بیستم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
روزهای تعطیل رسمی روزهای تعطیلی کارگران با استفاده از مزد است. معمولا روال بخش خصوصی این است که اگر بین این تعطیلات هم محل کار تعطیل شود از مرخصی پرسنل کاسته میشود. اما تعطیلی به دلیل فورس ماژور (یعنی بعنوان مثال شیوع بیماری کرونا ) کارفرما وظیفه پرداخت مزد نخواهد داشت و اصطلاحاً قرارداد کار به حالت تعلیق در می آید.

گرچه سوال شما کمی ابهام داشت حتی المقدور تلاش کردم پاسخ روشنی بدهم. اگر روشن نشدید سوال خود را واضح تر بفرمایید.