در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام  لطفا به جوابی  که دادید توجه کنید معلومه که سرسری جواب رانوشتین پاسح شما فرمودی برای بازنشستگی کمتر از۳۰سال باید ۳۵سال سابقه داشته باشید  یعنی ۵ سال قبل از تولد بیمه برای شخص
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
با سلام

منظور مشاور محترم به این صورت است که اگر بخواید قبل از اینکه به شرایط سنی برای بازنشستگی برسید می بایست 35 سال سابقه بیمه داشته باشید

مثلا 35 سال سابقه بیمه و 53 سال سن می توان درخواست بازنشستگی کرد