در بیمه بیکاری توسط (380 امتیاز)
سلام

برای نام بیمه بیکاری به دلیل شیوع بیماری کرونا چه باید کرد و چقدر حقوق به بیکاران پرداخت می شود ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام

کارگران مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی که شغل خود را به دلیل بیماری کرونا از دست داده‌اند، برای ثبت درخواست بیمه بیکاری نیاز به مراجعه حضوری به ادارات کار ندارند، به منظور رعایت مهلت قانونی بیمه بیکاری، کارگران مشمول به سامانه آنلاین و اینترنتی بیمه بیکاری وزارت کار به آدرس bimebikari.mcls.gov.ir مراجعه نمایید.

برای اطلاع از شرایط و میزان حقوق بیمه بیکاری می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید:

شرایط جدید دریافت بیمه بیکاری