در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

به دلیل شیوع بیماری کرونا بیکار شدم آیا می تونم از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بله؛ اخراج شما مصداق مفاد تبصره 2 ماده 2 قانون بیمه بیکاری است که تصریح داشته است:
 بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث قهریه و غیر مترقبه از قبیل سیل، زلزله جنگ، آتش سوزی و... بیکار می شوند با معرفی واحد کار و امور اجتماعی محل از مقرری بیمه بیکاری استفاده خواهند کرد.