در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام خدمت کارشناسان محترم سایت بید برگ

من الان سه ماه دریک نانوایی کار میکنم که دارای پروانه کسب نمیباشدولی کارفرما درحال اقدام میباشدولی معلوم نیست کی حاظرشود ومن یک ماه ازاین سه ماه رابیمه اختیاری واریزکردم ولی چون هزینش سنگینه ومزایایش ازبیمه اجباری کمترمیباشد

دیگه ادامه ندادم ولی حالا نمیدانم چه کارکنیم منتظر بشم تاپروانه کسب نانوایی حاظربشه تابیمه اجباری شوم ولی معلوم نیست تاکی طول بکشه آیابیمه تامین اجتماعی کارگاهی که پروانه کسب نداره برایش کدکارگاه میدهدوکارگرش رابیمه میکند وازبخشودگی کارفرما برخوردارمیشودیانه

بنظرشمامن چه کارکنم که درسوابقم فاصله نیفتد چون برج 10و11رابیمه واریزنکردم لطفاراهنمایی کنید که چه کارکنم کارفرماهم هیچ منعی برای بیمه کردن من ندارد وخودش هم راضی میباشدباتشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

کارفرما مکلف است نزد سازمان تامین اجتماعی شما را بیمه اجباری مطابق ماده 148 قانون کار نماید. به این علت که اگر زمانی شما بیکار یا از کار افتاده شدید بتوانید از مزایای مالی سازمان تامین اجتماعی برخوردار شوید.

دقت داشته باشید اگر کارفرما به شما پول بدهد که شما خود را نزد سازمان تامین اجتماعی به صورت خویش فرما یا به اصطلاح مشاغل آزاد بیمه نمایید، این کار اصولی نیست. چون مدل بیمه هایی که ذکر شد بیمه بیکاری را شامل نمی شود.

اما اگر خودتان با توجه به شرایطی که گفتم مایلید نسبت به بیمه خودتان به صورت موقتی اقدام کنید تا هم وقفه بیمه ای نداشته باشید و هم مساله کارفرمایتان حل شود. پیشنهاد بنده بیمه مشاغل آزاد است که هزینه کمتری نسبت به خویش فرما دارد اما در بحث درمان فرانشیز به آن تعلق می گیرد و بخشی را خودتان باید به عهده بگیرید.

شرح و مدارک لازم برای این نوع بیمه (بیمه مشاغل آزاد که دونوع هم هست) در سایت بیدبرگ قابل مطالعه است و میتوانید آن را جست و جو نمایید. ممنون از همراهی شما