در پرداخت حق بیمه توسط (120 امتیاز)
باسلام

آیا کمک هزینه مسکن کارگران مشمول حق بیمه هست یا خیر و اگر هست چرا بیمه لیست را بدون در نظر گرفتن حق بیمه مسکن قبول میکند؟ممنون از زحمات شما عزیزان
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام به شما بیدبرگی عزیز

با توجه به دستور اداری شماره 1000/98/158 مورخ 1398/01/07 کمک هزینه مسکن کارگران مشمول کسر حق بیمه است. در پاسخ به سوال دوم شما باید گفت ممکن است اشکالاتی در سیستم الکترونیکی ارسال لیست بیمه باشد که در این صورت با مراجعه بازرس سازمان تامین اجتماعی به محل کار احتمالا کارفرما جریمه خواهد شد.