در پرداخت حق بیمه توسط (260 امتیاز)
همیشه از طریق سایت بانک ملت یا درگاه رفاه حق بیمه را پرداخت می کردم دو،  سه روز بعد در سایت تامین اجتماعی بررسی میکردم که نوشته بود پرداخت شده.
این ماه با اَپ سکه پرداخت کردم و 10 روز گذشته همچنان پرداخت نشده، و خارج مهلت شده، زنگ زدم پشتیبانی سکه بعد نیم ساعت انتظار پشتیبانی بررسی کرد و گفت پرداخت موفق هست و شماره مرجع داد، که البته خودم هم رسید پرداخت را ذخیره دارم.
حالا نمی دونم تکلیف چیه، برم شعبه پیگیری یا بیشتر صبر کنم،  این که خارج مهلت شده مشکلی پیش نمیاد؟
(شناسه پرداخت و مبلغ را با رسید تطابق دادم کاملاً درسته)
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

سلام

لطفا به کارگزاری بیمه تامین اجتماعی مراجعه منید. ضمنا درگاه های پرداخت معمول تری را انتخاب فرمایید.