در بیمه بیکاری توسط (570 امتیاز)
سلام.

بمدت ۹ ماه جایی کار کردم و کارفرما بیمه اجباری برایم رد کرد و الان اونجا کار نمیکنم حالا چجوری بفهمم که حق بیمه بیکاری هم رد کرده یا نه؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

با سلام

از سی درصد حق بیمه  هفت درصد سهم کارگر و بیست و سه درصد سهم کارفرما است. از این بیست و سه درصد ، سه درصد آن مربوط به بیکاری است. که در صورت عدم پرداخت سیستم الکترونیکی ارسال لیست با خطا مواجه خواهد شد و لیست کارفرما مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت. با این حال شما می توانید با مراجعه به سامانه مشاهده سوابق سازمان تامین اجتماعی لیست بیمه خود را مشاهده نموده و اطمینان حاصل نمایید.