در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
قراردادی سی ساله تنظیم کردم دربیمه عمر پاسارگاد و مثلا ۲۵ ساله بازخرید میکنم ایا سود مشارکت ۲۵ ساله بهم تعلق میگیرد یا بایستی تا اخر قرار داد صبر کرد؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

در بیمه های عمر بهترین زمان ممکن برای بازخرید بیمه نامه 30 سال و حتی بیشتر هست(در صورت قبول شرکت بیمه برای عقد قراردادی بلند مدت تر و بیش از 30 سال)

سود تضمینی بیمه های عمر طبق جدول پیوست در بیمه نامه به همان میزانی که در هر سال بیمه ای ذکر شده تضمین گردیده،لکن سود مشارکت نیز هر سال و با توجه به عملکرد هر شرکت و بطور جداگانه روی بیمه نامه و سال به سال محاسبه و واریز میگردد.

شرکت بیمه در هر زمانی که بیمه گذار قصد بازخرید بیمه نامه را داشته باشد موظف است سود مشارکت سال قبل را همراه با سود تضمینی همان سال به بیمه گذار پرداخت نماید.

اما به اعتقاد بنده بعنوان کارشناس صنعت بیمه این است که هر چقدر مدت زمان قراردادهای بیمه های عمر بیشتر باشد ریسک شما کمتر و اندوخته بیمه نامه شما بیشتر میگردد و این به نفع شماست دوست خوب من،چون هم پوشش بیمه ای داری و هم میتونی از امکانات بیمه نامه نظیر وام با کارمزد فقط 4% نیز استفاده نمایی.

حتی پیشنهاد بنده این هست که در هر سالی که احساس نیاز به وجه نقد داشتی از منابع وام بیمه نامه به بهترین شکل ممکن استفاده نمایی و بیمه نامه خود را فسخ( بازخرید) نکنی.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام