در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید واقعا من به راهنمایی شما خیلی نیاز دارم

پدر بنده سال ۹۶ عابرپیاده بود که موتور سیکلتی بهشون میزنه ومنجر به فوت پدرم شد کارشناسان راهنمایی ورانندگی نظر بر جابجایی موتور دادند واین نظریه تاهیئت هفت نفره ادامه داشت اما دادگاه نظر هیچکدام ازکارشناسان را قبول نداشته و حکمی را صادرکردکه براساس آن همان موتور سیکلت معرفی شده ازطرف راننده به عنوان موتورسیکلت دخیل درتصادف دارای بیمه نامه ذکر شده بود رای قطعی شد وبه اجرای احکام رفت و اجرای احکام درراستای اجرای حکم دستورات متعدد برای پرداخت دیه صادر کرد چون درجلسات دادگاهی شرکت بیمه را دعوت نکرده بودن شرکت بیمه درخواست اعتراض ثالث مطرح کرد که ابتدا درخواست شرکت بیمه رد شد تااینکه دادگاه ازیک طرف و باپیگیری راننده از بیمه مرکزی ایران ، شرکت بیمه را مکلف به پرداخت کردن ولی شرکت بیمه درخواست تجدید نظر داده بودن اما پس از یکسال از پرداخت دیه درحق ما زیاندیدگان دادگاه تجدید نظر حکم بر جابجایی موتور سیکلت وتقلب راننده داده

حالا شرکت بیمه با ما تماس گرفتن که ما دیه را به شما زیاندیدگان داده ایم و ازآنجا که تقلب راننده اثبات شده باید شما مبلغ را به شرکت بیمه پس بدهید

واقعا این ادعای شرکت بیمه تاچه حد واقعیت دارد ما باید چکار کنیم

ممنونتان میشیم مارا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ماده ۳۸ قانون بیمه ثالث 95
هرگاه پس از اینکه بیمه‌گر یا صندوق به موجب این قانون خسارتی را پرداخت کند و به موجب حکم قطعی، برای پرداخت تمام یا بخشی از خسارت مسؤول شناخته نشوند، بیمه‌گر یا صندوق می‌تواند به همان میزان به محکومٌ‌علیه حکم قطعی (شخص مقصر )، رجوع کند.

دیگه ازاین واضح تر