در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)
سلام
من سه ماهه بیمه عمر  آسیا روگرفتم و تو صندوق اندوخته اضافه دو میلیون تومن واریز کردم ،حالا میخام هشت  تا ده میلیون دیگه به حساب اندوخته اضافه م واریز کنم
چیکار باید بکنم؟
الحاقیه بدم؟
آیا هزینه ایی برای من دارد؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و احترام

افزایش حق بیمه یا سپرده روی بیمه نامه با صدور الحاقیه و بدون هیچ گونه هزینه ای قابل انجام است.

تنها نکته ای که باید توجه کنید این است که این افزایش و تغییرات مالی بیمه نامه فقط در سررسید سال بیمه ای قابل اعمال میباشد. البته نرم افزار برخی شرکتهای بیمه در میان سال بیمه ای هم انجام میدهند. میتوانید بصورت تلفنی از شرکت مربوطه سوال بفرمایید