در شرکت بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام ، وقت بخیر.
من هفت سال و نیمه که در یک نمایندگی بیمه ی ایران در تهران مشغول به کار هستم و کارم بازاریابی و فروش بیمه های مسئولیت ساختمانی هست. دوست دارم برای خودم نمایندگی بگیرم و نیاز به سوابق خودم دارم.
کارفرمای قبلی من بهم کمک نمی کنه در این خصوص ،  از چه سایت یا از چه طریقی میتونم سوابق خودم رو در سنهاب ببینم؟ چطور به سوابقم دسترسی داشته باشم؟ اگر لينکي هست لطفا معرفی کنید. ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با تشکر از طرح سوال تون که باعث افزایش اطلاعات بیمه ای خودتون و سایر هموطنان گرامی میشه.

باید خدمت تون عرض کنم که به عقیده بنده شما میتونین با مراجعه به شعبه ناظر اون نمایندگی بیمه وضعیت خودتون رو از نظر ثبت سوابق پرتفوی بیمه ای خودتون بررسی بفرمایین.

اینکه اصلا" آیا در این مدت ایشان نامه ای به اون شعبه برای شما فرستاده که تمام قراردادهایی رو که شما براش بازاریابی کردی به نام شما ثبت شده یا خیر فقط با استعلام از شعبه ناظر ایشان مشخص خواهد شد.

بنابراین پیشنهاد بنده به شما مراجعه به شعبه ناظر و سوال از مسول مربوطه هست برای اطلاع از وضعیت خودتون.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام