در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)

باعرض سلام و خسته نباشید .خدا خیرتون بده که همچین سایت فوق العاده عالی رو برای ما محیا کردید .

یه راهنمایی میخواستم کنید این دوتا حکمی که براتون فرستادم یکیش تو سال ۹۷ صادر شده یکیشم تو سال ۹۸ صادر شده طبق این دو تا حکم بیمه میخواد به من دیه ام رو پرداخت کنه. میخواستم ازتون خواهش کنم اگه ممکنه بفرماید چه مبلغی میشه دیه ام.

باتوجه به قوانین سایت بیدبرگ تصاویر ارسالی شما به علت داشتن اطلاعات خصوصی در سایت قرار نمی گیرد.

در صورت نیاز می توانید سوال خود را بصورت نوشتاری مطرح کنید.

قوانین سایت بیدبرگ

2 پاسخ
توسط (22,290 امتیاز)

با سلام

باتوجه به قوانین سایت بیدبرگ تصاویر ارسالی شما به علت داشتن اطلاعات خصوصی در سایت قرار نمی گیرد.

در صورت نیاز می توانید سوال خود را بصورت نوشتاری مطرح کنید.

قوانین سایت بیدبرگ