در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
سلام

طرح نسیم بیمه سامان کمترین تعرفه را داره ولی پوشش های درمانی خوبی تا 15 میلیون و جراحی تا 30 میلیون تومان داره که خیلی از طرح های خود بیمه سامان اینقدر پوشش نمیدن

علت ارزان بودن این طرح چیه؟

آیا فقط به کسانی فروخته میشه که قبلا بیمه عمر سامان را خریداری کردند؟
توسط (130 امتیاز)
لطفا یکی از نمایندگان بیمه سامان توضیح دهد
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز طرح نسبم بیمه سامان فقط به دارندگان بیمه عمر تعلق میکیرد . و فقط جراحی و بستری را پوشش میدهد .در اصل یک امتیاز برای افرای هست که بیمه عمر خریداری میکنند و در کنار ان پوشش بیمارستانی و بستری را فقط نیاز دارند . این طرح یک امتیاز است . موفق باشید  مریم ارفعی