در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با توجه به اينكه اينجانب بيمه تاكسيراني تامين اجتماعي هستم براي گرفتم پول بيمه عينك طبي به چه ادرسي ميتوانم مراجعه كنم؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز باید به شعبه تامین اجتماعی که حق بیمه رو واریز میکنید تشریف ببرید و فاکتور و دفتر چه تامین اجتماعی رو ارائه بدید. در صورتیکه قبلا از این کمک هزینه استفاده نکرده باشید میتونید کمک هزینه خرید عینک رو دریافت کنید.

موفق باشید