در سایر توسط (130 امتیاز)
سلام علیکم
من با یه نفر، فقط و فقط بحث لفظی داشتم
حالا معلوم نیست چه کسی و چگونه انگشت دست وی را شکانده و این را به من نسبت داده است
احضاریه ای برای من آمده از بازپرسی
در هنگام رفتن به دادگاه چه چیزهایی باید به همراه داشته باشم؟
من شاغل هستن و امکان دادن مرخصی هم نمی باشد، در این مورد چکار کنم؟
تشکر
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
دوست عزیز ابتدا باید خدمتتون عرض کنم به هر علتی که به دادگاه احضار شدید برابر قانون میبایست حضور پیدا کنید مگر در مواردی که عذر موجه داشته باشید

در مورد شما بهتره مرخصی ساعتی بگیرید

در خصوص شکایت هم ایشون باید شهود خودشو معرفی کنه که حرفشو تایید کنن و همچنین شما هم میتونید شهودتون رو برای برائت به دادگاه معرفی کنید