در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام یه بیمه عمر دارم طی الحاقیه ای که با مشورت یکی از اعضای بیدبرگ انجام گرفت الان پوشش های بیمه افزایش پیدا کرده ولی ارزش بازخرید در پایان سال 30 ام نیسبت به الحاقیه قبلی کاهش چشم گیری داشته.

می خوام پس اندازم رو افزایش بدم ولی نمیدونم روی تعدیل بیمه نامه باید متمرکز بشم یا سرمایه فوت رو کم کنیم.به یک مشاور بی طرف رایگان نیازمندم که راهنمایی کنه نه یک مشاور که برای حفظ منافع خودش به من ضرر بزنه.

مثل یکی از مشاوره های قبل بیدبرگ که به من گفت از بیمه ات انصراف بده و قید پولت رو بزن و بیا شرکت ما بیمه شو
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام و ارادت

دوست عزیز اصلا نگران نباشید

یکی از ویژگی های که در بیمه های عمر وجود داره این است که دارای انعطاف پذیری است

و قابل تغییر است شما از طریق واتساپ برلی بنده تصویر بیمه نامه خودرا ارسال بفرمایید نسبت به شرایط شما بنده صادقانه و بی طرف  انجام وظیفه خواهم کرد .

لازم به ذکراست همکار محترم ما از هر شرکتی که بوده اند نباید این پیشنهاد رو به شما میکردند تا زمانی که افراد بیمه نامه ای نداشتنه باشند  خب این یک امر  طبیعی است تبلیغ شرکت خودشون در غیر این صورت هرکز ما توصیه نمیکنیم که کسی بیمه نامه قبلی رو ابطال کند شما میتوانید دو بیمه نامه داشته باشید از دو شرکت در صورت توان مالی اما این یک حرف غیر حرفه ای بوده است

چرادر این فاصله ابطال و خرید بیمه نامه جدید اگر اتفاقی برای بیمه گذارو یا بیمه شده  بی افتد ایا ان فرد توان جبران خسارت اون حادثه را دارد

شما اول از هرچیز یک  بیمه نامه که دارای  پوشش های هستند خریده اید و در مرحله بعد بخش سرمایه گذاری  رو باید در نظر داشت .

به همین دلیل  برای مشاوره گرفتن حتما از مشاوران اگاه مشاوره بگیرید .با ما تماس بگیرید .مریم ارفعی