در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.

من یه بیمه عمر دارم که امسال سال سوم بیمه آن شروع میشه ابتدا با ماهی 50 تومن قراداد بستیم با ضریب تعدیل سالانه حق بیمه 10%.حالا تصمیم گرفتم بیشتر پس انداز کنم و نرخ سرمایه فوت و .....به قوت خود باقی بماند

نمیدانم باید از طریق افزایش ضریب تعدیل سالانه به 20 % اقدام کنم که بالطبع بایستی سرمایه فوت نیز 10 % بشود یا از طریق الحاقیه ای که به موجب آن بگم می خوام ماهی 66 تومن پس انداز کنم.لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام و ارادت

دوست عزیزم ‌بهترین حالت واریز در اندوخته است که با یک در خواست کتبی  انجام میشود یعنی شمایه مدیریت مالی داشته باشید  و این مبلغ رو یکجا پرداخت کنید مثلا ۳۰۰هزارتومان

یا دوتا ۱۵۰هزارتومان واریز در اندوخته کنید   هیچ هزینه ای بیمه گری ازش کسر نمیشود

و سود بیشتری به اندوخته شما  تعلق میکیره

و کم کم با مدیریت مالی ماهانه هارو به سه ماه یکبار و بعد به شش ماه یکبار و کم کم سالانه واریز کنید چون هفت در صد سود  بیشتر در سال دریافت میکنید بخصوص از  سالهای پنجم به بعد که بیمه نامه به سودهی می افتد .

با ما تماس بگیرید مریم ارفعی