در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام

کارگاه ما در ماه جاری تعدادی کارمند جدید استخدام کرده است.

آیا برای ثبت نام بیمه نفرات جدید و تحویل پرسشنامه های تخصیص کد بیمه حتما نیاز به حضور افراد در شعبه تامین اجتماعی میباشد یا نماینده شرکت میتواند مراحل تخصیص کد بیمه را برای هریک از نفرات انجام دهد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

بله شرکت میتواند رأساً و بدون حضور پرسنل، ضمن معرفی نماینده خود به شعبه تامین اجتماعی مورد نظر با تکمیل فرم نام نویسی هریک از پرسنل و کپی کارت ملی و شناسنامه بضمیمه ، نسبت به نام نویسی پرسنل خود اقدام نماید.

نکته : 1- اسامی پرسنل جهت نام نویسی بیمه در معرفی نامه نماینده قید شود.

2- پرسنلی که برای اولین بار بیمه میشوند، باید زمان ثبت نام یک قطعه عکس به همراه فرم نام نویسی ضمیمه گردد.