در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام وقت بخیر

آیا ثبت نام در سامانه جامع قراردادهای کار اجباری ست؟

دستورالعمل یا بخشنامه ای در این مورد هست؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بله . ثبت نام کارگران و کارفرمایان در سامانه روابط کار که در مرحله نخست در استان تهران و سپس سایر استانها شروع شده است ، در مراکز دفاتر پیشخوان دولت آغاز شده است که با مراجعه کارگران و کارفرمایان با در دست داشتن مدارک شناسائی فردی و شغلی از خدمات این سامانه برخوردار خواهند شد.

سامانه جامع روابط کار سامانه ای است که امکان تمام امورات و روابط کاری مربوط به کارگران و کارفرمایان را بصورت الکترونیکی اعم از ثبت الکترونیکی دادخواست و ثبت قراردادهای کارگران توسط کارفرمایان را انجام میدهد.