در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

اگر من در شرکتی بعنوان مثلاً نگهبان مشغول به کار باشم، و در این شرکت، مثلاً یکی از کارگران انبار استعفاء دهد، آیا مدیر می تواند نگهبان را بعنوان کارگر انبار قرار دهد؟

در اینصورت رضایت فردِ نگهبان لازم است یا چون مدیر اراده  این کار را کرده، بایستی انجام گیرد؟

جای هیچ گونه اعتراضی وجود ندارد؟

چون این اتفاق یک مرتبه اتفاق افتاده برای یکی از همکاران نگهبان، او هم اعتراضی نکرد و حالا شده کارگر انبار

تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام. هرگونه تغییر در شرایط کار طبق ماده 26 قانون کار باید با اجازه آراء هیأت های تشخیص و حل اختلاف صورت گیرد. در غیر این صورت قانونی نمیباشد.

ماده 26 قانون کار : هر نوع تغییر عمده در شرایط کار که بر خلاف عرف معمول کارگاه و یا محل کار باشد پس از اعلام موافقت کتبی اداره کار و امور اجتماعی محل ، قابل اجراست. در صورت بروز اختلاف ، رأی هیأت حل اختلاف قطعی و لازم الجرا است.