در جریمه و بدهی بیمه توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

یکی از آشنایان یک سوله خریداری کرده که چندسال تحت اجاره ی یک نجار بوده و بعداز اتمام قرارداد اجاره و تخلیه کارگاه و استعلام از تامین اجتماعی گفتن بدهی نداره و بعداز گذشت چندماه برگه اخطاریه جرایم عدم پرداخت حق بیمه به نام یکی از کارگران مستاجر به مالک ابلاغ شده یعنی صاحب نجاری لیست بیمه رو به اسم کارگرش رد کرده و الان هیچکدومشون پاسخگو نیستن و تامین اجتماعی میگه ما فقط کارگاه رو میشناسیم و یا مستاجر رو بیارید

آیا راهی وجود داره تا مستاجر رو ملزم به پرداخت بدهی و جرایمش کنه با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

شماره حساب یا کد ملی از مستاجر به واحد اجراییات معرفی نمایید تا وفق ماده 50 از حساب نامبرده برداشت گردد .