در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا در صورت خرید بیمه عمر و بیکار شدن بیمه بیکاری به من تعلق میگیره
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز بیمه ی عمر از نطر مالی برای شما نقش یک حساب سپرده رو داره یعنی بعد از اتمام مدت قرارداد همه ی پول شما به علاوه ی سود به شما پرداخت میشه که میتونین به صورت یکجا و یا ماهانه مستمری اون رو دریافت کنین.استفاده از بیمه عمر این امکان رو به شما میده تا در صورت لزوم پیش از موعد سررسید اون رو بازخرید کنین و یک سرمایه ی اولیه برای شروع کار جدید داشته باشین.