در پشتیبانی بیدبرگ توسط (120 امتیاز)
آیا پاسخهای ارائه شده در بیدبرگ مورد تائید بید برگ و قانونی هست بعبارتی دربید برگ قبل از نمایش پاسخها  این جوابها با قوانین مقررات مطابقت داده میشود و قابل استناد هست؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام

با تشکر از شما برای استفاده از خدمات بیدبرگ!

برای پاسخ اتون شما رو ارجاع میدم به بند 5-4 از قوانین سایت بیدبرگ:

۴.۵ پاسخ های ارائه شده توسط کاربران، براساس اطلاعات ارائه شده در سوالات مطرح شده می باشد و نظر شخصی آنها و نظریه مشاوره ای می باشد. بدیهی است نظر دیگر کارشناسان و مشاوران می تواند متفاوت باشد. نتیجه پرونده نیز می تواند با توجه به شرکت و سازمان مربوطه، آیین نامه های جدید و داخلی و مسئول بررسی پرونده متفاوت باشد. مخاطبان تصمیم گیرنده و مسئول اجرای آن پاسخ می باشند. هر یک از بازدیدکنندگان و کاربران مکلف هستند شخصا از صحت پاسخ های درج شده از مراجع ذی صلاح اطمینان حاصل کنند. بازدیدکنندگان و کاربران می توانند در صورت مشاهده هرگونه پاسخ اشتباه با بیدبرگ تماس بگیرند یا پاسخ را گزارش دهند و بیدبرگ پس از بررسی و صحت گزارش، اقدامات نظارتی لازم را انجام خواهد داد.