در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید من ۲ساله که تصادف کردم و هنوز طول درمان درمان و خواستم بدونم بعداز اتمام طول درمان چند وقت طول میکشد که دیه رو پرداخت کنند؟

و آیا بیمه ایران کل دیه رو پرداخت میکند؟

چون من کل بدنم شکسته و خرد شده و دیه ام از یک فرد کامل مسلمان بیشتره.

ممنون میشم کمک کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم.

پس از اتمام مرحله طول درمان ، پزشکی قانونی به شما گواهی پایان طول درمان میده که میبرید دادسرا و به پرونده تون اضافه میکنید.

حدود 10تا 20 روز مهلت برای رسیدگی و صدور رای

5تا 10روز برای ابلاغ رای

بعدازگذشت 20روز از بلاغ رای اگر بیمه گر اعتراضی نداشته باشه رای قطعی میشه و باید ظرف مهلت 20 روز تمام دیه به شما پرداخت کنه

تا ابنجا شد حداکثر 70روز .بعدار این 70 روز به ازای هر روز تاخیر بیمه گر باید خسارت تاخیر تادیه به شما پرداخت کنه

میران صدمات شما هرچی باشه بیمه گر پرداخت میکنه .فقط مراقب باشید درصدهاتون درست و به نرخ 98 محاسبه بشه