در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. من و برادرم کارگر مادرمون هستیم و ایشون کارفرما هستن. امروز براشون پیامی اومد حاوی ابلاغیه که رفتیم توی سایت دیدیم زده که بدهی از 7 سال 97 تا 12 سال 97!! مبنی بر اینکه یعنی ما پرداخت نکردیم این 6 ماه رو!!! رو چه حساب این بدهی رو واسه ما زدن؟؟؟ ما تا فروردین همین امسال هر ماه واریز کردیم!! همیشه هم اینترنتی پرداخت کردیم. چرا برامون زده بدهی؟؟ مگه نمیبینن که ما پرداخت کردیم هر ماه؟؟
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
شما اول باید به قسمت اجرای احکام سازمان تامین اجتماعی شهر خودتون برین و جزییات حکم تون رو از ایشون بخوایین. دقت کنین در سازمان تامین اجتماعی دو قسمت جهت رسیدگی به بدهی ها وجود داره اول قسمت درآمد که مربوط به بدهی های جاری می باشد و دوم قسمت اجرای احکام که مریوط به بدهی های گذشته است. این دو قسمت کاملا مجزا بوده و اعلام عدم بدهی در هر کدام شامل عدم بدهی به قسمت دیگه نمی باشد.شما  هر دو واحد رو با توجه به شماره کارگاهی چک کنین.