در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
با سلام و احترام

سوال بنده مقایسه حقوق دونفر است فرض بفرمایید اگر فرد الف 10 سال سابقه داشته باشه و 3 میلیون تومان حقوق بگیرد

فرد ب با 22 سال سابقه حقوقش 4 میلیون باشد  با سی روز بازنشسته شود با توجه به اینکه اختلاف حقوق این دو فرد یک میلیون تومن  میباشد

بعد از 20 سال آیا حقوق فرد الف همچنان از حقوق فرد ب کمتر خواهد بود ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

محاسبه میزان مستمری با توجه به سابقه کاری فرد میباشد و میانگین دستمزد دو سال آخر در سنوا سابقه ضرب و تقسیم بر 30 میشود .

البته طبق ماده 111 ق.ت.ا چنانچه فردی حداقل 20 سال سابقه داشته باشد و بعد از محاسبه مستمری ، از حداقل دستمزد کمتر شود تا سقف حداقل دستمزد افزایش میباشد.

طبعا هر کس سوابق کمتر داشته باشد از مستمری کمتر بهره مند خواهد بود و در افزایش سالیانه وفق ماده 96 ق.ت.ا این امر لحاظ گردیده است.