در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام

عموی من ۲۵سال به جرم مواد مخدر زندان بوده الان که ازاد شده ۶۳ سال دارد وهیچ چیزی ندارد ودرامد هم ندارد ازلحاظ مالی صفر میباشد مصرف دخانیات و مواد مخدر هم ندارد الان هم که پیر شده

ایا در قانون امتیازی وجود دارد که بهش کمک کند تا معاش زندگیش رو تامین کند؟

ممنون میشم کمک کنید.
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :

طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:

انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور >>