در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

برای کارگرانی که یک سال تمام کار کرده اند برای سال 98 آیا سنوات که در دستمزد عنوان شده باید به کارگران تعلق بگیرد یا فقط برای کارگران تازه استخدام شده اند

پارسال این سنوات در حقوق اعمال شد و تعلق گرفت و امسال گفتند این سنوات مال کسانی که با حداقل دستمزد استخدام می شوند ودر حقوق اعمال می شود

لطفا برای من توضیح بدید

تشکر از  راهنمایی شما عزیزان
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

پایه سنوات به کارگرانی که یکسال از تاریخ استخدام یا دریافت پایه سنوات انان گذشته باشد تعلق می گیرید ودر سال ۱۳۹۸ پایه سنوات روزانه مبلغ ۲۳۳۳۳ریال و ماهیانه ۷۰۰۰۰۰ریال می باشد که به دستمزد ثابت یا مبنا می بایست اضافه شود .