در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)

سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری خرداد ماه 98 واریز شد براتون در این
پست به دیگران هم زمان و تاریخ واریز حقوق بیمه بیکاری خرداد 98 اتون رو اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،

انشالله این ماه برای همه رو سر وقت بدن

ممنون

توسط (140 امتیاز)
لطفاً سایر دوستان هم اعلام کنند اگر پرداخت شده برای من که امروز 20 هم پرداخت نشده شعبه شمیران
1 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)

سلام

واریز حقوق بیمه بیکاری معمولا بین 10 ام الی 15 ام هر ماه انجام می شود. البته به دلیل تعطیلات این ماه، از شنبه 18 ام خرداد واریزی انجام میشه. اگر بعد از این مدت واریزی صورت نگرفت باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و علت را جویا شوید.
لطفا در صورتی که دوستان واریزیشون صورت گرفت با ذکر شعبه اطلاع بدن تا اگر مشکلی برای سایر افراد باشد سریعتر پیگیری حقوق بیکاری شون رو کنن.

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر، از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید: