در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده 5 ماه پیش موتور مدل 93 خریدم . از مغازه دار

سند موتور سفید بوده و صاحب قبلی انرا بنام نزده بود و بیمه هم نداشته.

درضمن به بنده هیچ سندی  یا حتی برگه ای ندادند که  نشان بده من این موتور را خریده ام و صاحب ان هستم اگه پلیس جلو مو گرفت

فروشنده به بنده گفت که باید اول موتور را بیمه کنم  بعد بیمه را به همراه  کپی کارت ملی  و شناسنامه بیارم تا سند را به نام بنده بزنند (ثبت کامپیوتری کنند) تا  کارت موتور  و دیگر متعلقات برای من ارسال شود و بنده هم بتوانم به تعویض پلاک بروم.

میخاستم ببینم بریا سند زدن باید بیمه کنم موتور را؟

میخاستم ببینم فروشنده واقعا میتونه با یه کپی سند به نام بزنه ؟

هرچی هم میگم بده سند را خودم انجام میدم نمیده

چیکار کنم من
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمتت عرض کنم که برای انتقال هر وسیله نقلیه ای باید یه سری مدارک داشته باشی که یکی از این مدارک بیمه نامه هست.

معمولا" در زمان توافق برای فروش یا خرید وسایل نقلیه موتوری یکی از مهم ترین مدارکی که باید به رویت خریدار برسد،بیمه نامه معتبر می باشد.

توافقی بین فروشنده و خریدار وجود دارد که اول قیمت روز وسیله را از مراکز معتبر استعلام نموده،سپس در صورت نداشتن بیمه نامه،مبلغ حق بیمه را از نرخ روز آن وسیله کم می کنند تا خریدار پس از دریافت مدارک بتواند وسیله را بنام خود بیمه نامه ثالث نماید یا خود فروشنده مکلف است تا بیمه نامه مذبور را تهیه و همراه با انتقال سند بنام خریدار،آن را نیز تحول وی نماید.

حال بحث اصلی اینجاست که آیا در زمان انتقال موتور،شما با فروشنده چگونه توافق کردین؟

در هر صورت برای انتقال کامل سند بنام خودتون،باید مبلغ حق بیمه رو از مبلغ کل ثمن معامله کسر میکردین و به فروشنده میدادین و همراه با قولنامه،این موارد رو در آن درج میکردین.

اگه شما کل پول رو پرداخت کرده باشین،فروشنده موظف هست تا بیمه نامه را به هزینه خودش تهیه و همراه با سایر مدارک تحویل محضر بده تا سند بنام شما منتقل بشه،در غیر اینصورت ایشون باید مبلغ بیمه نامه رو به شما عودت بده تا شما خودت بیمه نامه رو تهیه کنی و برای انتقال سند با فروشنده وقت بزاری و بری محضر.

ضمنا" در جریان باشین که بازاء هر روز تاخیر در صدور بیمه نامه،روزانه 1000تا 1500 تومان جریمه نیز علاوه بر حق بیمه اصلی باید به شرکت بیمه بپردازین.

پس بهتون پیشنهاد میدم که برای انتقال سندتون هر چه سریع تر دست به کار بشین و مشکل رو حل کنین.

اگه تا امروز هم از موتور سیکلت تون استفاده ای کردین،پیشنهاد میدم که این کار خطرناک رو دیگه انجام ندین تا تکلیف بیمه و سند وسیله تون مشخص بشه.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام