در سایر توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام...اگه همسرم تقاضای طلاق کنه...میتونه خونمون که سه دونگ.مال منه ازم بگیره...شرایط پرداخت سکه چه جوریه..من کارمندم...اگه دادگاه حکم اعسار بده...علاوه بر قسط ماهیانه که از حقوقم میدم باید هر چند ماه سکه بهشون بدم یا همون یک چهارم حقوق کافیه برای مهریه
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :

طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:

انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور >>