در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

اگر ماشین رافراموش کنی بیمه کنی چه میشود ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

اول: خودرو شما تحت پوشش بیمه نبوده و ریسک تصادفات بدون بیمه شما را تهدید می کند .

دوم: به ازای هر روز تاخیر، مبلغ مشخصی باید به شرکت بیمه به عنوان جریمه دیرکرد بپردازید.

سوم: حداکثر مهلت برای استفاده از تخفیفات قبلی خودرو یک سال است . یعنی اگر شما هفت سال بیمه داشته و از آن استفاده نکرده اید، و از اتمام بیمه نامه شما کمتر از یکسال می گذرد، می توانید با پرداخت جریمه روزهای بدون بیمه، تخفیفات قبلی خود را مجددا لحاظ نمایید. اما اگر حتی یک روز از یکسال بیشتر شود و بیمه نامه شما تمدید گردد، علاوه بر آنکه صد در صد جریمه می پردازید، تخفیفات قبلی شما قابل بازگشت نمی باشد.

موفق باشید