در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام

خانمی 39 ساله هستم و یک سال سابقه بیمه اجباری دارم و نه سال سابقه بیمه قالیبافی

به علت بارداری نتوانستم قالی خود را در زمان مقرر تمام کنم و  بیمه ام قطع شده آیا میتوانم حق بیمه سالهای باقیمانده تا زمان بازنشستگی را پرداخت کنم و بازنشسته شوم ؟ و چند سال تا بازنشستگی دارم ؟

در صورت تغییر بیمه قالیبافی به بیمه زنانه خانه دار چند سال دیگر باید حق بیمه پرداخت کنم تا بازنشسته شوم ؟

در صورت اینکه نخواهم بیمه تامین اجتماعی خود را ادامه دهم ایا میتوانم به ازای این ده سال سابقه بیمه از تامین اجتماعی درخواست پول کنم ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بازنشستگی زنان 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه است شما باید حداقل تا سن 55 ساگی بیمه واریز نمایید در صورتی که از طریق همسر خود دفترچه درمانی دارید و دارای فرزند دختر میباشید بیمه حرف و مشاغل آزاد 14 درصد پیشنهاد میشود.

سوابق قبال بازخرید نیستش و شما نمی توانید درخواس پول نمایید.