در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. اگر کسی بیمه تامین اجتماعی باشد میتواند خرید بیمه عمر داشته باشد ؟
4 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام دوست عزیز می توانید علاوه بر بیمه تامین اجتماعی و یا خدمات درمانی از بیمه های عمر نیز استفاده کنید این بیمه نامه ها میتوانند در کنار تامین اجتماعی پوشش درمانی کاملی را برای شما ارائه دهند.

همچنین علاوه بر پوشش های درمانی میتوانید از خدمات سپرده گذاری بیمه های عمر نیز بهره مند شوید.