در پرداخت حق بیمه توسط
سلام. اگر فیش حق بیمه را پرداخت کردیم بعد فهمیدیم که تاریخ پرداختش گذشته چیکار کنیم ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باید سریعا به شعبه مربوطه مراجعه و اصلاحیه بگیرید و البته با توجه به نوع قرارداد و مدت تاخیر بررسی و پاسخ و راهکار ارایه خواهند کرد

و اما

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید