در بیمه تکمیلی گروهی توسط (130 امتیاز)
همانطور که مطلع هستید اکثر بیمه های تکمیلی درمان بصورت گروهی و با حداقل 50 نفر عضو قابلیت ثبت نام دارند.

سوالم اینه آیا با تشکیل گروهی از افراد فاقد این بیمه در اقشار مختلف میتوان با رسیدن به حدنصاب نفرات در طرح های اینگونه شرکتها عضو شد یا اینکه شرط بر این است که همه 50 نفر در یک شرکت کار کنند؟
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق آئین نامه بیمه درمان بیمه مرکزی:

ارائه پوشش درمان به سایر گروه ها( از قبیل اصناف-اتحادیه ها و انجمنها) به شرطی مجاز است که با هدفی به جز اخذ پوشش بیمه درمان تکمیلی تشکیل شده باشندو پرداخت حق بیمه سالیانه توسط بیمه گذار تضمین شده باشد.