در دیه و بیمه خودرو توسط
بنده برای کسی بیمه شخص ثالث چکی خریدم الان اون نمیخواد من چکهاشو از خودم دادم موندم چکار کنم باید چکهاشو خودم پاس کنم
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز میتونین از طریق نمایندگی ای که بیمه رو گرفتین بیمه نامه رو فسخ کنین در این صورت یه پرداخت جزیی بابت صدور اولیه دارین و بقیه ی حق بیمه رو پرداخت نمیکنین یا اگر چک رو تحویل دادین میتونین چک رو پس بگیرین