در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
اینجانب خانم با 47 سال سن ۸ سال است ک در یک شرکت نیمه دولتی فعالیت دارم ک ۸ سال سابقه دارم ک اخیرا بخاطر قانون منع بکارگیری بازنشستگان شرکت افراد بازنشسته را تعدیل نموده و همچنین افرادی ک در مرز بازنشستگی 30سال هستن را قطع همکاری نموده

حال میخواستم بدونم شرکت میتواند به دلیل سن بالای اینجانب بنده  را با ۱۰سال سابقه و ۱۰رور حقوق علیرغم تمایل اینجانب بالاجبار بازنشسته کند؟و آیا میتوانم با 30روز حقوق با۶۸سال سن بازنشسته شوم.باتشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام به  استناد قانون تامین اجتماعی در صورت  کارفرما می تواند بازنشستگی بیمه شده را از تامین اجتماعی درخواست نماید  که بیش ۵ سال از سن بازنشستگی وی گذشته باشدیعنی  آقایان ۶۵ سال و خانمها ۶۰ سال سن داشته  باشند .