در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

مادر بنده بیمه قالی بافی داره زمانی که درخواست این بیمه رو داد شش ماه از پنجاه سال بیشتر داشت .تامین اجتماعی برای این شش ماه اون رو جریمه کرد حالا که بری بازنشستگی ده ساله اقدام کرده این شش ماه رو سابقه نیومده !! ایا این شش ماه جزئ از سابقه محسوب میشود چون بابت ان پول داده است؟؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

مبلغی که پرداخت نموده اید، صرفاً برای جبران مازاد سن بالای پنجاه سال ایشان بوده و به عنوان سابقه پرداخت بیمه محسوب نمی شود.