در سوابق بیمه توسط
باسلام. من بمدت حدود 17ماه سابقه بیمه خدمات درمانی مربوط به دوره طرح پزشک عمومی دارم.اگه بخواهم آنرا به تامین اجتماعی تبدیل کنم،ازکجا بایدشروع کنم.ومراحل آن چیست،؟
ضمنا درمدت دوره 3ساله دستیارتخصص هم ،ظاهرا برایم حق بیمه پرداخت نشده،آیا مورد اخیر قابل پیگیری است؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اولا باید بیمه پرداز تامین اجتماعی باشید وبعداز آن درخواست انتقال کسور را در شعبه ای که حق بیمه میپردازید پر کنید ودر مورد سوال دوم بله میتوانید آن را پیگیری کنید اول به شعبه مربوطه که حق بیمه پرداخت میکنید به واحد نامنویسی مراجعه کنید وفرم ادعای سابقه را تکمیل نمایید اگر در شعبه موفق نشدید میتوانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید