در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

ما یه موسسه فرهنگی دیجیتال هستیم که مجوزهامون از ارشاد هست و تعداد پرسنل کمتر از 50 نفر هست ، ایا  مشمول ماده 154 ق کار میشویم؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام

با ستناد ماده ۴۹ قانون کار وایین اجرایی تبصره یک ان ودستورالعمل شماره ۱۲۰۹۶مورخ ۱۳۷۴.۴.۲۰معاونت محترم روابط کار وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی کلیه کارگاههای که دارای ۵۰ نفر وبیشتر کارگر دارند مشمول قانون طرح طبقه بندی مشاغل می باشند وبا توجه به مفهوم مخالف ماده قانونی فوق الذ کر کارگاههای کمتر از ۵۰ نفر کارگر الزامی به اجرای طرح طبقه بندی مشاغل ندارند ولی درصورت اجرا ی داوطلبانه منافاتی با قانون ندارد .