در پشتیبانی بیدبرگ توسط (-1,060 امتیاز)

سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری مهر ماه 97 واریز شد براتون در این
پست به دیگران هم زمان و تاریخ واریز حقوق بیمه بیکاری مهر ٩٧ اتون رو اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،

انشالله این ماه برای همه رو سر وقت بدن

ممنون

4 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

واریز حقوق بیمه بیکاری معمولا بین 10 ام الی 15 ام هر ماه انجام می شود. اگرچه به دلیل تعطیلات عید، در فروردین ماه دیرتر واریز می شود.

اگر بعد از این مدت واریزی صورت نگرفت باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و علت را جویا شوید.

لطفا در صورتی که دوستان واریزیشون صورت گرفت با ذکر شعبه اطلاع بدن تا اگر مشکلی برای سایر افراد باشد سریعتر پیگیری حقوق بیکاری شون رو کنن.

در صورتی که در زمینه بیمه بیکاری نیاز به مشاوره تلفنی با متخصص بیمه بیکاری دارید از طریق صفحه اصلی سایت بیدبرگ درخواست مشاوره خود را ثبت کنید >> دریافت مشاوره تخصصی  <<