در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده طی یکسال گذشته چندین بار از نظرات کارشناسانه شما عزیزان استفاده نموده ام وتقاضای بازنشستگی وتکمیل فرم مشاغل سخت وزیان آور را نموده ام وجواب هیئت بدوی هم مشاغل بنده را تایید نموده است ولی اکنون که به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کرده ام کارمند محترم شعبه میگویند که بنده باید حتما 20سال سابقه در مشاغل سخت داشته باشم با توجه به اینکه بنده 12سال در مشاغل عادی 16سال چند ماه در مشاغل سخت وزیان آور که همگی آن تایید گردیده سابق دارم وسن بنده هم 49 سال است مگر نمیتوانم از مزایای جمع سوابق 35سال استفاده نموده وبازنشسته شوم

لطفا راهنمایی بفرماید. در ضمن بنده همین سوال را پنجشنبه ارسال نمودم ولی تاکنون جوابی دریافت نکرده ام چون بنده برای بازنشستگی زمانی زیاد ندارم درصورت امکان متمنی است امروز به بنده جواب دهید قدردان زحمات شما استادان عزیز

با سپاس وتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

وفق تبصره ٣ ماده ٧٦ قانون تأمین اجتماعی بیمه شدگانی که دارای ٣٥ سال سابقه پرداخت پرداخت حق بیمه باشند می توانند بدون در نظر گرفتن شرط سنی مقرر در قانون تقاضای بازنشستگی نمایند.