در شرکت بیمه توسط (870 امتیاز)
با سلام.امروز در مدرسه خواهرم کارتی با عنوان هدیه دانش آموزی بیمه پاسارگاد داده بودند که نوشته شده بود کارت هدیه ای به صورت رایگان می دهند فقط کافی است نام و نام خانوادگی و نام مدرسه را به فلان شماره پیامک کنید.در ضمن نام یک نمایندگی بیمه روی پاکت نوشته شده بود نه اداره کل بیمه.جریان چیست؟نکند کلاهبرداری باشد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،سال نو بر شما مبارک باد.

باید خدمت تون عرض کنم که بعضی از همکاران در راستای ارتقاع سطح فرهنگ و دانش بیمه ای و ثبت نام بیمه های زندگی(عمر) توسط عموم افراد جامعه اقدام به طراحی طرحهای بیمه ای با موضوعات و تخفیفات بیمه ای نموده اند.

برای اطلاع از نحوه اجرای آن و درستی و صحت این طرح ها،پیشنهاد میکنم ابتدا با خود نمایندگی تماس و شرایط آن را استعلام نموده،سپس با شماره تلفن 82489-021 مرکز بیمه پاسارگاد تماس و با استعلام از مدیران مربوطه از صحت و سقم آن آگاهی یافته و در صورت درستی و تایید آن،حتما" از موارد تخفیفی و یا موضوعات آن استفاده نمایید.

قطعا" طرح هایی که توسط نمایندگان اجرا می گردند باید توسط مرکز بیمه پاسارگاد تایید و در صورت صحت این طرح ها میتوانید از مشوق هایی که همکاران و نمایندگان فهیم و پرتوان بیمه پاسارگاد جهت ارتقاع سطح دانش و فرهنگ بیمه ای عمومی افراد جامعه پیشنهاد میدهند بهره مند گردید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام