در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

سلام علیکم
وقت بخیر

لطفا دیه بند های زیر که به رای قاضی در دادگاه رسیده است را بفرمایید و در مورد اعتراض عملا چه موقع میشود اعتراض کرد و ایا اعتراض احتمال دارد منجر به کاهش مبلغ دیه شود ؟

باتشکر

  1. جراحت بخيه شده پلک فوقانی چشم راست داميه  بميزان دو درصد 2% ديه کامل انسان
  2. سائيدگی کف دست چپ حارصه  بميزان نيم درصد 5%./ ديه کامل انسان
  3. شکستگی استخوان بازوی راست که تحت عمل جراحی قرار گرفته بميزان چهار پنجم از يک پنجم ديه آن عضو
  4. ارش آسيب نسج نرم بازوی راست بميزان سه درصد 3% ديه کامل انسان
  5. شکستگی استخوان زند اعلی ساعد دست راست که تحت عمل جراحی قرار گرفته بميزان چهار پنجم از يک پنجم ديه آن عضو
  6. شکستگی قسمت تحتانی استخوان زند اسفل ساعد دست راست بميزان چهار پنجم از يک پنجم ديه آن عضو
  7. ارش آسيب نسج نرم مچ دست راست بميزان دو درصد 2% ديه کامل انسان
  8.  جراحت مختصر بخيه شده ابروی راست داميه  بميزان دو درصد 2% ديه کامل انسان
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه جراحات وارده بر شما مطابق اظهارات حضرتعالی 33.5 درصد از دیه کامل تعیین شده است. تنها موردی که برای شما لحاظ نشده ارش زیبایی از دست رفته جراحات صورت شماست . تاپایان مهلت اعتراض به رای صادره میتونید از قاضی درخواست کنید که برای محاسبه ارش مذکور مجدد شما رو به پزشکی قانونی معرفی کند.

درصدهای فوق صحیح و به حق می باشد