در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
سلام. خسته نباشید

نرخ حق بیمه ارایشگران سال 98 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

هنوز دستمزد مقطوع مشاغل به صورت رسمی اعلام نشده است، اما می توان مبلغ آن را به شکل زیر به دست آورد:

 1- حداقل دستمزد روزانه مبنای وصول حق‌بیمه بیمه‌شدگان مشمول قانون تامین اجتماعی (به استثناء مشاغل و فعالیتهای دارای دستمزد مقطوع)‌ در‌سال١٣٩٨ مبلغ ٥٠٥,٦٢٧ ریال اعلام می‌گردد.

 ٢‏‏‏- سایر سطوح دستمزدی براساس آخرین دستمزد روزانه سال ١٣٩٧، معادل ١٣درصد بعلاوه رقم ثابت روزانه ٨٧,٠٤٩ ریال بشرح ذیل افزایش می‌یابد.

مزد روزانه شغل در سال ١٣٩٨
(
٨٧,٠٤٩+١٣‏‏‏/١ × آخرین مزد روزانه شغل در سال ١٣٩٧)